Slik jobber vi

I et stadig mer digitalisert samfunn er det viktig å velge riktig samarbeidspartner som kan forsterke deres synlighet på nett, slik at dere kan fokusere på deres kjernevirksomhet. Dette er slik Skaler Digitalt jobber:

1. Lav terskel

Vi skal være tilgjengelig for dere og svare raskt på dine henvendelser. Vi sender deg ikke faktura for et par spørsmål i måneden. Her er det lav terskel for å ta kontakt.

2. Alltid fastpris og ingen bindingstid

Hos oss blir det ingen overraskelser på faktura – vi avtaler fastpris i forbindelse med avtalt omfang. Det er heller ingen bindingstid på våre avtaler – vi er trygge på at dere vil fortsette å jobbe med oss, og at vi kontinuerlig skaper verdi for dere.

3. Vi er veldig operative

Vi elsker å jobbe tett på våre kunder og være “hands-on”. Vårt mål er at dere skal anse oss som en langsiktig samarbeidspartner og ikke bare en leverandør. Det er derfor viktig at vi jobber tett på dere, har jevnlig og effektiv kommunikasjon.

4. Vi gjør research på deres bransje

I det digitale landskap, så kan det være enkelte ting som fungerer bra for noen kunder – men som ikke fungerer for andre. Som en vital del av vår prosess gjør vi research på dere som kunde, og identifiserer hva som kan fungere for dere og deres bransje.

5. Dere har en kundekontakt å forholde dere til

Selv om det kan være mange som jobber på ditt prosjekt, så vil det alltid  være en kundekontakt dere forholder dere til hos oss. Kundekontakten har hovedansvaret for fremdriften og er lett tilgjengelig.

Kontakt oss i dag